Vår verksamhet
Var med och utveckla banken
Brinner du för att bygga långsiktiga relationer? Vill du göra bra affärer både för kunden och banken? Gillar du att ta eget ansvar och egna initiativ? Då tror vi att du kommer trivas hos oss.

Bankkontor
När våra kunder behöver råd eller hjälp med något så viktigt som deras ekonomi, den privata eller företagets, så vill de gärna träffa någon som känner dem och lever i den lokala marknaden. Våra kunder vill träffa den som kan – och får – fatta egna beslut.

Som medarbetare på bankkontor ansvarar du för alla de affärer som din kund gör med banken och du fattar också de viktiga besluten. Arbetet på våra bankkontor präglas av våra medarbetares entreprenörsanda och förmågan att ha kunden i fokus och samtidigt driva utvecklingen av vårt företag framåt.

I mötet med kunden utvecklas du ständigt. Du har koll på kontorets marknad och omvärldens utveckling och kan på så sätt påverka bankens produkter och tjänster.
Jobba på bankkontor

ITCentrala enheter
Med alla de miljoner affärs-
transaktioner som behandlas dagligen måste vårt IT-stöd fungera snabbt och säkert.
Jobba på Handelsbanken IT
 På centrala huvudkontoret finns staber och specialistavdelningar som har ett övergripande ansvar för olika funktioner i banken.
Jobba på centrala enheter
Personlig service dygnet runt
Vi erbjuder våra privat- och företagskunder rådgivning samt stöd och hjälp inom placering, finansiering, betalning och självbetjäning. Våra kundmöten sker via chatt, telefon och via mejl, dygnet runt 365 dagar per år.
Jobba på Handelsbanken – personlig service dygnet runt
Handelsbanken Capital Markets
Handelsbanken Capital Markets består av tre affärsområden; Pension & Trygghet, Markets & Asset Management och Handelsbanken International.
Jobba på Capital Markets

Ansök nu

Vi arbetar aktivt med vår CV-databas för att få rätt person på rätt plats.
Skicka spontanansökan
(nytt fönster)


Har du frågor?


© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Privacy notice   » Cookies